Kliki siia Kliki siia
Kas MM-sarja uus punktiarvestus teeb rallid põnevamaks?
Vasta | Tulemus
Saada teade
Partnerid
www.veoautodevaruosad.com
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
rallifotod.eu
 
 
 
rally.ee
27. juuli 2004 10:51
Tagasi
Trüki lehekülg

Nädalavahetusel sõidetakse Vasalemmas autokrossi

Kommentaare lisatud: 174

 

  Sorteeritud esimestena: UuemadSorteeri VanemadSorteeri
 
| 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 |
 
PriitV, 28.07.2004 17:28
Veokas, aivar jm. "tõsised" spordimehed. Te olete ÄKKI tähele pannud, et selline "kole asi", kui KAPITALISM on Eestisse jõudnud? Eriti käib see veokameeste kohta, kelle unelmate sõiduvahendite esimesed väljalasked usinasti 1949 aasta "kulakute-kapitalistide" küüditamistest osa võtsid. Äkki olete märganud, et kolhoose-sovhoose enam pole, DOSAAF on kadunud jne? Kui kapitalist annab välja raha, tahab ta vastu saada kaks korda rohkem raha. Jällegi simpel:) Seega on sõitjate asi kahekordne raha teenida. Kuidas seda teha - variante on mitu. Lihtsaim on tekitada show, see "maha müüa" ja järgmine kord on publikut juba kaks korda enam. Püüdke saada mõne üleriikliku päevalehe esikaanele vahetult enne mingit võistlust. No näiteks, et "Vasalemmas läksid see ja see kaklema."
Juures pilt "poksimatsist", kus tegelikult kiivrite taga on irvitavad näod. Aga kus alles poksivad... ja artikli lõpus veel eraldi sidebar järgmise võistluse toimumiskoha ning ajaga. Kus alles müüb.
Mis Te arvate, palju makstakse hokimeestele, kes ongi AINULT poksimise peal, hokit nad eriti mängida ei oska? Palju ja tüli norivad nad alati vastasvõistkonna tähtmängijatega. Lehed kirjutavad, sponsorreklaamid paistavad esikaantel ja sponsorid muudkui "käivad pappi" välja. Vaadake, see ongi kapitalism!
Muuseas, Gazooniga mind ei hirmuta, veel vähem ujumisega. Ahjaa, Sa F1 asju jälgid? Vaata, nädal tagasi "teatas" Button, et Shummi ei oska üldse sõita ja tema on Liivimaa parim ratsutaja. Pühapäeval enne poodiumile ronimist ajasid mehed pikalt OTSE KAAMERA EES juttu, patsutasid teineteist ja olid tavalised suurimad sõbrad. Aga miljonid nägid nende kombedel olevaid

aivar, 28.07.2004 17:18
jah, tegelt on see foorumiteema, aga läks nagu läks. targemaks saime vähemalt - ja mul palgatöö puha tegemata:)

vaade, 28.07.2004 17:17
see kommentaaridesadu on nelja viie inimese töö, mis promo see nüüd ikka nii väga on

aivar, 28.07.2004 17:15
eks meie tänane haukumine on ka tesatud määral nez-i promoks ja ilmselt pole selle vastu kellelgi midagi:)))

XXL, 28.07.2004 17:07
mehed :) komentaaride järgi tundub, et me teeme rahvaralli artiklitele ära :)

vaade, 28.07.2004 17:07
to PriiV
kakoi wrestling krt, kui ainult selliste toredusega saab korraldada normaalset üritust ja voolav papp on primaarne, milleks siis neid tavalisi krossisõitjaid sinna segama on vaja??
Kergejõustikus ei tule rahvas "jänese" pärast võistlust vaatama, ikka sportlaste loomulikke ponnistusi ja võitlust tahet vaadatakse. Kui Eestis rallikrossil asjatundlik publik liiga väike on siis ühe ööga seda juurde ei võida, kuid paranemist on märgata.
Igatahes mingit libapromo ja pillerkaari küll ei taha.

veokas, 28.07.2004 17:00
näidake mulle see PriitV kätte. ma seon ta hea meelega autosse kinni ja sõidan sellega järve. ja sinna ta jäägugi.

XXL, 28.07.2004 16:58
EAL koha pealt olen sinuga Aivar täitsa nõus, suht mõtetu organisatsioon.Ainus asi neil prioriteediks on, et saada korraldajatelt ja võislejatelt kiiresti kätte korraldus ja litsentsi tasud.
Momendil hakkab rallis toimuma meil nn. ECO liiga, oleks nagu ju EAL-i asi seda promoda , aga praeguse seisuga ei ole mina näinud ühtegi nende poolt välja antud paberit, ei juhendit, kuidas võistlus toimuma hakkab ja millistele tehnilistele tingimustele autod vastma peavad.Ainsad kohad kust ECO kohta lugeda võib on Viru ja Škoda rlli juhendid.
PriitV, kas Sinul ajakirjanikuna on ECO liiga kohta mingit ametlikku inffi?

aivar, 28.07.2004 16:57
PriitV, sind oleks nagu kaks tükki. korra ajad mõistlikku juttu ja siis jäla puhast jura.
Kirjutad: " Kui vaja, siis sõidabki keegi järve, keegi keerab ennast katusele, keskid sõidavad kaks ringi külg-külje kõrval üksteist kogu aja julmalt rammides jne. Kommentaator udjab veel juurde, rahvas möirgab ja pappi tuleb." ma ei oska muud küsida, kui et oled sa ikka kaine?

aivar, 28.07.2004 16:55
XXL ja PriitV - ma võin teile saata koopiad pressiteadetest, mille saatsin mai alguses laiali pea kõigile ajalehtedele. mis te arvate, palju neist avaldati? ajalehevärgiga olen ma piisavalt hästi kursis - hapukurgihooajal avaldatakse ka saapaviskamisest pikki reportaazhe, kui aga nn suure spordi uudismaterjali on piisavalt, siis visatakse su pressiteade prügikasti. nii et täiesti juhuse asi, kas pressiteade jõuab lehte või mitte.
väga palju sõltub ikka ajakirjaniku suvast ja lemmikalast. olen ise käinud aastate eest postimehes nuiamas (kolleegid ikkagi), et kirjutage kodanikust X artikkel - tõusev tulevikutäht on. siis ei tahetud asjast kuuldagi, ainult tänu tutvusele läks asi lehte. täna on ajakirjanikud selle mehe tsitaatide eest kasvõi nõus maksma, sest mees on midagi saavutanud.

vaade, 28.07.2004 16:53
to PriitV
see romurallit promovalt voldikult ju võisid lugeda mis toredaid etteasteid sel õhtul näha võib ja bänd laulab ja pidu hommikuni - see on ju ajaviite üritus, pidu ja pillerkaar.
Kui keegi väidab et rallikrossi Eesti meistrivõistlust tuleks nüüd moodsal ajal sõita mingil shõu ja tsirkuse õhtul, kus kross ei olekski päeva nael, siis eelistan vaikselt kiratsevat ilma publikuta fanaatikutele mõeldud üritust.
Taanis Rootsis Saksas, kus kross heal järjel, küll bändiga kedagi korssi vaatama ei meelitata. (Seal vist rahvaarv määrav, aga ikkagi...)

PriitV, 28.07.2004 16:52
IRW, Aivar hakkab pika päeva peale juba tõele lähemale saama!
Kui vaja, siis sõidabki keegi järve, keegi keerab ennast katusele, keskid sõidavad kaks ringi külg-külje kõrval üksteist kogu aja julmalt rammides jne. Kommentaator udjab veel juurde, rahvas möirgab ja pappi tuleb. Täpselt, nagu pikamaajooksus makstakse kõvasti "jänestele", poksis kaotajale jne. , tuleb maksta võistluse "showmeestele". Eriti lihtne on see krossis, kus autod sellised mõlkis ja koledad niigi välja näevad. Rahvast ei huvita, kui tehniliselt täiuslik see showauto on. Üks võidab stardi, teine jõuab järgi, käib action. Mingil hetkel on need "showautod" kõik rajaääres ja edasi käib ehe võidusõit. Teinekord jälle teised mehed. Mõeldav on isegi see, et kõlavad nimed stardivad mingite suvaautodega teises autoklassis, teevad showd ja saavad selle eest äkki isegi raha? Esikohale sõidavad omas klassis.
Nagu poleks sportlik ... kuid täpselt nii käib asi näiteks wrestlingus. Ja publik on hullumas, ehe papp voolab.

aivar, 28.07.2004 16:48
PriitV, sinu viimases jutus on taas iva sees. aga promootorvärgi eelduseks on siiski, et kõigepealt teeb EAL oma asjad korda, sest korraldajad, keda autospordis on suht palju, sõltuvad teatud määral alaliidust. kui aga korraldaja saab nädal enne etappi teada, et tegelikult korraldab ta hoopis teist võistlust (Eriste näide), siis mida ta promob?
või kui küsida Villu klubilt, mida on EAL teinud nez etapi heaks kordaminekuks, siis on vastuseks ka ilmselt "mitte midagi" või "vähe". üksiküritaja võib küll teatud edu saavutada, kuid kokkuvõttes võidakse tema edu kellegi kolmanda isiku saamatuse pärast ikkagi ära nullida.

XXL, 28.07.2004 16:44
vähemalt Delfisse võiks ju keegi ühe uudis nupukese kirjutada ?

XXL, 28.07.2004 16:37
Ma ei väida, et Keilas ei ole kuulutusi, aga lihstalt linnast läbi sõites ja autost välja tulemata( eestlane on mugav) ei näinud ma midagi, eks ma õe käest küsin, kas ta teab et vaskas midagi toimub, ta mul elab seal kandis.Jaanikese on ehe näide sellest et maksujõuline publik on koondunud ümber pea linna ja on väga mugav, ega eriti ei viitsida väga kaugele sõita.

tsiteerin:"""Aga mis huvi on vanadel tegijatel mingi ühe krossi eest maksta 5 kohaline summa et sõita saaks."""
Aga vat promootri asi olekski see, et vanadel tegijatel tekkis see huvi ja pealtvaatajatel tekiks huvi tulla seda vaatama ja sponsoril tekiks huvi seda sõitu toetada.Aga nagu on teda pole publikut , pole ka sõitjal ja sponsoril huvisid.

PriitV, 28.07.2004 16:36
"XXL, 28.07.2004 16:08
...Teada Sa midagi mootorattaste mäkketõus võistlustest? Mina näiteks ei tea, aga tänasest Postimehest lugesin, et laupäeva üritavad vennad tuhamäe otsa tõusta...
...Taneleile, ega see kross nüüd ka eriti spordi moodi välja ei näe...:P"
Sa ajad nüüd krossimehed päris vihaseks:) Valaks veel õli tulle?
Praegu jõudis postkasti ilus, korralik ja põhjalik pressiteade Antsla romurallist. Saadetud kenasti koos piltidega IGASUGUSTELE lehtedele. Tutvustus jne. Kindlasti keegi kuskil teeb jällegi loo ja romuralli saab suure publikuhuvi osaliseks. Terminaator ja palju muid bände, pidu hommikuni jne. Kas romuralli on autosport? Ei ole. Parimal juhul showlik ekstreemsport. Kui nüüd keegi tahab teda panna koos dragi ja ka mäkketõusuga ühte patta, siis ...
... ei tasu imestada, kui alal sitasti läheb. Sellise suhtumisega peabki asi põhja minema. Aga romuralli sai mõõnast üle ja elab rõõmsalt edasi. Autokross on tavaline tsiviliseeritud romuralli, kuid "kolinat" on vähe. Vast igat sajandat publiku hulgas lisaks sõitja lähikondlastele huvitab sportlik tulemus, teised ikka tsirkust ja (vedelat)leiba soovivad. Pole tsirkust, pole paljudel niisamagi leiba laual...

aivar, 28.07.2004 16:35
vaade, ma kardan, et kui rallikrosside korraldamine antakse mingile promootorfirmale, siis sõlmitakse sinuga enne sõitu leping, et kolmandal ringil pead järve sõitma, aga sinu konkurendi auto peab teisel ringil põlema minema:))) rada kasta ja siluda pole vaja - nii hoiab prootor kokku ja actionit ka rohkem:))
see oli nüüd väike irwe, loodetavasti sai natuke üle pakutud:))

vaade, 28.07.2004 16:30
See on see väikese Eesti nõiaring, kust on väga raske välja tulla. Õige oleks ikkagi et peetav võistlus on ise piisav atraktsioon. Ilma et seda peaks promoma mingite publikumagnetitega vahepausidel.
PS. minumeelest aitaks Vasalemma (ja teiste radade) külastatavust tõsta ka sellega kui sinna hea asukoha peale tribüün ehitada.

aivar, 28.07.2004 16:20
see, et isegi Keilas pole nezi kohta kuulutusi on muidugi kurjast. selline käitumine läheb küll korraldaja kapsaaeda. aga ilma tausta teadmata on õigustuseks vast aind see, et Mättikud ise sõidavad, ise korraldavad. kaks etappi oli järjest - ehk pole nad veel jõudnud?
aga publiku ja reklaamiga tuli veel üks näide meelde, motokrossist. kas külgvankrite etappi Valgas reklaamiti vähe või? aga kuhu publik jäi? vastuse pakun ise: mitu aastat juba nähtud, enam ei viitsita minna. Sergis ei sõitnud ja lätlased ei tulnud. Kauriti tabeliseis polnud kiita ja eestlased ei tulnud.
kõige selle taustal ei ütleks, et Jaanikeses varem "Showd" polnuks. eestlased lihtsalt on selline tänamatu publik, kelle ees alati ei aita isegi mitte kätel kõndimine

Tanel, 28.07.2004 16:18
nojahh, siis ju terve elu paras show, kasvõi meie valitsus või mis iganes.

 

| 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 |
Artikli juurde
24.04.2024
Rahvasprint sõidetakse Valge Daami ralli kiiruskatsel
Artikli juurde
22.04.2024
Mārtiņš Sesks stardib Ford Puma Rally1 autoga kahel MM-etapil
Artikli juurde
23.04.2024
Romet Jürgenson jõudis juunioride MM-sarjas etapivõiduni
Uudiste arhiiv
Artikli juurde
Subaru Forester 2,0 XE
Varasemad ülevaated
26.10.2023
Tootmiskombinaat Vihur (0)
09.10.2023
Saaremaa ralli 2023 (0)
19.09.2023
Lõuna-Eesti rahvaralli 16.09.23 (0)
Viimati lisatud albumid
Viimati uuendatud albumid
14.04.2024 13:09
Tarvastu karikas 2024/3.etapp (0)
31.03.2024 08:00
Kehala karikas 2024. 1.Etapp VIDEO (0)
18.02.2024 20:21
Vidzemes Talvekarikas 2024 (1)
18.02.2024 07:49
Rahvaralli " Koeru talv 24" (0)
11.02.2024 19:27
Rally Sarma 2024 (1)
Vaata foorumiteemasid
 
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia