Kliki siia Kliki siia
Kas MM-sarja uus punktiarvestus teeb rallid põnevamaks?
Vasta | Tulemus
Saada teade
Partnerid
www.veoautodevaruosad.com
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
rallifotod.eu
 
 
 
rally.ee
27. juuli 2004 10:51
Tagasi
Trüki lehekülg

Nädalavahetusel sõidetakse Vasalemmas autokrossi

Kommentaare lisatud: 174

 

  Sorteeritud esimestena: UuemadSorteeri VanemadSorteeri
 
| 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 |
 
aivar, 28.07.2004 20:03
veokavõistlused ON end müüma hakanud, eriti paaril viimasel aastal. oleneb muidugi korraldajast kah. ainult et võistlejaid on väheks jäänud, või õigemini on nad eri klasside vahel killustunud. kas see on ajutine ja kas "august" annab välja tulla - see on natukene ka EAL-i rida.
aga kes raha annavad? no näed, ikka antakse. kevadel oli meil Tapa krossi eelarve suurusjärgus 60 000, sh muidugi ka piletitulu. omast taskust peale maksma ei pidanud, saime hakkama. mehed said ka korralikud auhinnad, usun, et Tapale tulevad nad iga kell uuesti sõitma.
Varstus ma sulle autot lubada ei saa - pole voli käsutada võõrast vara. ja võistluste ajal vaevalt, et keegi annakski. kui aga tõsist huvi tunned, siis Tapal võime seda teenust sulle pakkuda - käruta palju tahad. muidugi, Tapa rada pole nii ekstreemne kui Varstu oma, eriti kui ta on siledaks lükatud nagu praegu. aga sõidumõnu saad igal juhul kätte. kontakti saamiseks klikka mu nimel - satud e-mailile ja lepime kokku.

XXL, 28.07.2004 19:58
veel teemaväliselt, mul kange isu mõnes veokas mõnel rallil kaarti ka lugeda, siin ei ole kedagi kes kangesti tahaks sõitu proovida ?
bikeest@hot.ee

XXL, 28.07.2004 19:56
tsiteerin :""Peale selle on ju eriti hea tagantjärgi TASUTA lubada........oh küll ma oleks juba promonud, kui oleks teadnud. Miks sa siis ei teadnud? "
Ahh, et miks Priit ei teadnud?Selle pärast ei teadnud, et Mätikutel oli promomine tiba hilja peale jäätud ja asualt , mõnel on siin ka muud teha, kui terve autospordi kalender pähe õppida.
Millist autot Varstuks pakkud? Ma isegi oleks nõsu mõtlema selle peale puhtalt proovimise pärast, pärast võin teistele ka rääkida kuidas oli.
Aga tunnistage nüüd ausalt veokamhed, kus te selle raha siis saate, et autosi ehitada ja võistlusi korraldada ?
Sõbrad annavad, sponsorid annavad?
Olge mureta, ühel hetkel enam ei anna, kui võitlused ei müü.Ehe näide on meil korvide mm-ist.

aivar, 28.07.2004 19:48
no nii: Varstu jaoks on siis promovärk olemas: PriitV teeb veokaga vaheajal trikka:) rahvast tuleb nigu muda. palju sa PriitV selle eest pappi tahad - kui summa jääb mõistlikuse piiresse, klapivad veokamehed selle kokku. ainult et ma ei tea, kes sulle autot annab lõhkuda. kas vabatahtlikke leidub või tõmbame loosi?

veoka fan, 28.07.2004 19:43
to PriitV
Kle, mees - kas need on tõesti sinu põhimõtted?
Sulle on juba mitu korda öelnud, et kobi vastavatele lehekülgedele oma jamaga.
See, et sulle kross peale ei lähe ei olegi veel üldse mingi näitaja. Samuti ei korraldata krosse sugugi mitte "räige papi" kokkuajamise eesmärgil. Kõik ei ole müügiks!!!! Kuigi sulle muidugi on. Jääb mulje, et sa müüks vist oma vanaema ka maha, pea asi, et pappi voolaks nagu jõge.
Tasuta promost - tead, kui sa mikrist ajad samasugust möga, siis mina ei usu, et sul just eriti publikut on, kuigi sa ise arvad, et oled ilge tegija. Rullnokad võib olla kuulavad ninad püsti, sest neil suht sama mõtteviis. Peale selle on ju eriti hea tagantjärgi TASUTA lubada........oh küll ma oleks juba promonud, kui oleks teadnud. Miks sa siis ei teadnud?
Ja veel see tore jutt, et iga mees saab krossikaga hakkma - aivaril täiesti õige jutt. Mine mees proovi kui julged, mina olen proovinud. Tule 15. augustil Varstu ja demostreeri , arvan, et teised tahaksid sinu vägitegusid ka näha.

eintz, 28.07.2004 19:30
bla bla bla....

minge ja vaadake mõne hetke pärast on plakatid Vasalemmas ja Keilas ka väljas.

to PriitV - loodame Sind ka siis seekord Vasalemmas näha, pärast Sinu kommentaare Sa ei saa enam öelda, et pole kuulnud pole näinud...

Tanel, 28.07.2004 18:38
aga tegelt ära hakkab tüütama selline rumal ja võiklik tekst(muidugi mitte kõik ei ole vale) mida PriitV räägib, see näitab ilmekalt promomise tähtsust tegelt, kuidas on tehtud inimesele ajuloputus ja ta peast segi läinud on. Rääkides enne kirikutest ongi tegemist vist uue Lutheriga, kes oma kiirendusvõistluste ja ulmetuunimise "usku" püüab siin autospordifanaatikutele pähe määrida. Tee silmad lahti mine vaata nt Soome rally mm etappi ja siis võrdle kiirendusvõistlusega.

Tanel, 28.07.2004 18:34
aga PriitV, kui iglpool AINULT õnnetustest ja ebaõnnestumistest kirjutatakse siis peaksid´võitjad/sportlased olema tundmatud isikud?? Kus siis nendes kirjutatakse, räägitakse?

aivar, 28.07.2004 18:28
publik, kes sõna otseses mõttes kiirendustel joomas käib ja seal enamuse moodustab, lõbustas end eelmisel aastal millegi muuga, näiteks muusikalide vaatamisega. (vabandused asjaliku rahva ees, keda kiirendusvõistlustel samuti kohtab.) siis oli see in. tänavu vaevlevad vabaõhuetendused publikupuuduses, sest tropikari leidis endale uue meelelahutuse. ka sellise, et hakkas üleöö näiteks "Märtini fänniks", kuigi ei tea asjast persetki.
mõne aasta pärast leiab rullnokkade ja jõmmide mass endale uue koha, seda ei oska ennustada, mis siis saab in olema. väga võimalik, et kui juhtub mõni tõsisem õnnetus, saab selleks rahvaralli või rallikross olema.

vaade, 28.07.2004 18:18
vaatan Vasalemmas kuidas kiire auto mööda tuiskab, kuidas sellest tekkiv tuul jopehõlma rebib ja eeskujulikult töötava võistlusmootori karge mörin on muusika minu kõrvadele - milline täpsus õige sõidujoone valimisel - suurepärane, plaksutan.
...mõne hetke pärast kostab seljataga ühe poisikluti kriiskav emotsioon paar kohta tagapool sõitnud auto kohta: "...nägid kus tolmas ja soppa lendas..."
Lugedes PriitV (kollase)kapitalismiajakirjade kokkuvõtet, tundub et temagi polegi veel suureks kasvanud. Kas sellest võib välja lugeda Autolehe uued suunad? (veel ei ole hilja mul tellimus tühistada)

kalle, 28.07.2004 18:02
Tõsi õnnetused müüvad. Aga kui sa priitV tahad väita, et Ford käskis Märtinil üle kuudi keerata, siis palun mõtle natuke.. Spetsiaalselt ei palu keegi actionit teha, sest samasuguse promo oleks Märtin ja Castrol ja Ford saanud ka siis kui oleks finiš esimesena ületatud

püromaan, 28.07.2004 18:02
Kiirendage ennast põlema!

aivar, 28.07.2004 18:01
niimoodi müüb (auto)sporti kollane ajakirjandus, mida spordisõbrad tõsiselt ei võta. aga jah, see on muidugi tõsi, et a la rullnokkadest kiirendusepublikule selline asi peale läheb - lollust enam sentimeetriga ei mõõda. jõudu sulle promomiseks ja "showks" aga veelkord palun - jäta meie seltskond sellest mängust seekord välja.

PriitV, 28.07.2004 17:57
Tanel = sinisilm. Usu, usu edasi. Vaata, ka kirikukogudused usuvad midagi. Aga "Kõvemad" kirikutegelased ona alati elanud ja elavad ka tänapäeval ikka VÄGA HÄSTI. NHLis on kaklemine "probleem". On jah, sest liiga vähe kakeldakse ja igasugused esikaaned kirjutavad liiga vähe.
Küsimus Sulle: milline näeb välja värske(22.07) Autosport nime kandva ajakirja esikaas??? Õnnelikud Shummi ja Sainz?
Rumal, Sparco tulekindlas maskis keegi inglane Gary Baffett, kellest loodetakse saab Sauberi piloot ja loomulikult Märtini crash, pildiallkirjadega before(Castroli logo ilusti näha) ja musta kirjaga after. Küsimus: "Kas nad ootavad meid rajalt välja sõites tapmas 10 inimest?".
Edasi lk 4 terve leheküls puruks Focust, lk.22 pisut pisem pilt puruks autost, siis lk.34-35 ehk ralli ülevaates SUURIM pilt jällegi Focusest, järgmine lk. Märtin kanderaamil, lk. 39 David Evansi kolumni all jälle Focus. Ajakiri inglaste oma, väga kvaliteetne jne., samas ka Fordi tiim nende oma, Castrol jne.
Rohkem ei viitsi otsida, kuid Rahvusvaheliste uudiste peauudis ja SUUR pilt on Earnhardt Jr. põlevast C% Vettest ja maas leekides püherdavast sõitjast.
Vat nii MÜÜAKSE mujal ilmas autosporti.

aivar, 28.07.2004 17:51
PriitV, pärast tänast ei suuda ma küll sinu kirjutatud artikleid AutoLehes enam tõsiselt võtta. ilmselt on need kõik "showd" ja vahtu täis, sest sinu elufilosoofia on ju ainult "peaasi et müüks".

veokas, 28.07.2004 17:45
vot ei tulnud selle pealegi, et bagimees Tiidebergile kakluse eest antud aastane disklaff oli liialdus ja tegelikult pidanuks meest "show" eest hoopis premeerima. ja samamoodi pidanuks Tammemägile lisaks disklafile eelmise aasta Vasalemma peale plaksutama, sest see oli ikka tõesti "show", kui Parkeri Kalju üle nina lepikusse lendas.
PriitV võib küll autodest, eriti kiirenduse autodest üht teist teada, aga sõitjate arusaamadest pole tal küll õrna aimu. täielik rullnoka mõtteviis.

Mati, 28.07.2004 17:40
Tegelikult keegi tõi välja kurva ja õige tõsiasja: Mättikud ise sõidavad ja korraldavad. Kahte asja ei ole võimalik tegelikult korraga teha, aga müts maha meeste ees, sest kui nemad ei teeks, siis ei teeks keegi. Kõik Eesti korraldajad on otsaga ka ise sõitjad ja korraldavad pigem selleks, et ise ka sõita saaks. Olen ise korraldamise telgitaguseid näinud ja tean, et krossi korraldades saab tulla plussi, kuid see ei ole selline summa, mille pärast keegi mees metsast tuleb ja korraldab selleks, et endale tulu teenida - ikka tehakse põhimõttel, et "kui mina ei tee, siis kes veel teeb". Eesti autosport elab entusiastide najal ja kuigi vahel jääb mulje, et EALi eesmärk on autosport suretada, siis õnneks see veel nii läinud ei ole. Üleskutse pealtvaatajatele: kui leiate, et võistlus oli õnnestunud, siis tänage korraldajat - see teeb tal tuju heaks ja järgmine aasta teeb ta veel parema ürituse. Peale selle on palju pealtvaatajaid (kahjuks valdavalt tulevad nad kohale uhkete jeepude või muude uute autodega), kes leiavad, et 50kr pileti eest maksta on palju ja otsivad metsateid, et saada ilma piletita. Vat sellised mehed tõmmaks oksa, tegelt ka :)

Tanel, 28.07.2004 17:40
ps PriitV uuri natuke kes hokki toetavad ja seal asju ajavad siis mõtle natuke kus ja kuidas raha saadakse. Aga noh see ei puutu teemasse, lihtsalt huvipärast.

Tanel, 28.07.2004 17:38
to PriitV

Ära palun aja nii lolli juttu. Ma olen mänginud jäähokki 17 aastat, ja selles mängus pole küll mingit show pärast kaklemist, on olnud mänge kus on pidanud ka sekkuma politsei aga see selleks, ja kui sa pidasid silmas NHLi siis ka seal ei kakelda show pärast. Kaklused on NHLi väga valus teema, mille üle organisatsioon tõsiselt pead murrab. Aga paistab et sa PriitV oled tõsine teadja mees, aga kahjuks on su väljapakutd varjandid nii rumald(eriti viimane) et tõesti tekib kahtlus kas Sa kaine oled. Sellest et näiteks krossi vaatama minna selleärast kas keegi omavahel kaklema läheb on küll ikka täis idiootsus. Kui kaklust tahad näha siis mine poksi vaatama või mõnada muud võitluskunsti, või mine mõni reedeõhtu kuhugi vanalinna baari/ööklubise ja aja samalolli juttu nagu siis siis on kindel et saad ka ise kakluses osaleda!!

aivar, 28.07.2004 17:34
kuule, PriitV, keegi pole sind palunud veokakrosse ega rallikrosse korraldama. mine ja mängi oma kiirendusega ning loril lõpp. sa ajad ikka tõesti uskumatult lolli juttu, õhtuleht ka ei kirjuta sellist pada. kui sa tõesti leiad lihtsameelseid, kes sinu poolt pakutud "kaklust" naudivad, siis lase käia. aga meid ära sellesse sega, olgu me siis nii "sportlased" kui tahes.

 

| 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 |
Artikli juurde
24.04.2024
Rahvasprint sõidetakse Valge Daami ralli kiiruskatsel
Artikli juurde
22.04.2024
Mārtiņš Sesks stardib Ford Puma Rally1 autoga kahel MM-etapil
Artikli juurde
23.04.2024
Romet Jürgenson jõudis juunioride MM-sarjas etapivõiduni
Uudiste arhiiv
Artikli juurde
Subaru Forester 2,0 XE
Varasemad ülevaated
26.10.2023
Tootmiskombinaat Vihur (0)
09.10.2023
Saaremaa ralli 2023 (0)
19.09.2023
Lõuna-Eesti rahvaralli 16.09.23 (0)
Viimati lisatud albumid
Viimati uuendatud albumid
28.04.2024 16:04
Est Rx 1. Etapp Raassilla (0)
14.04.2024 13:09
Tarvastu karikas 2024/3.etapp (0)
31.03.2024 08:00
Kehala karikas 2024. 1.Etapp VIDEO (0)
18.02.2024 20:21
Vidzemes Talvekarikas 2024 (1)
18.02.2024 07:49
Rahvaralli " Koeru talv 24" (0)
Vaata foorumiteemasid
 
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia