Kliki siia Kliki siia
Kas MM-sarja uus punktiarvestus teeb rallid põnevamaks?
Vasta | Tulemus
Saada teade
Partnerid
www.veoautodevaruosad.com
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
rallifotod.eu
 
 
 
rally.ee
27. juuli 2004 10:51
Tagasi
Trüki lehekülg

Nädalavahetusel sõidetakse Vasalemmas autokrossi

Kommentaare lisatud: 174

 

  Sorteeritud esimestena: UuemadSorteeri VanemadSorteeri
 
| 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 |
 
XXL, 28.07.2004 16:44
vähemalt Delfisse võiks ju keegi ühe uudis nupukese kirjutada ?

aivar, 28.07.2004 16:48
PriitV, sinu viimases jutus on taas iva sees. aga promootorvärgi eelduseks on siiski, et kõigepealt teeb EAL oma asjad korda, sest korraldajad, keda autospordis on suht palju, sõltuvad teatud määral alaliidust. kui aga korraldaja saab nädal enne etappi teada, et tegelikult korraldab ta hoopis teist võistlust (Eriste näide), siis mida ta promob?
või kui küsida Villu klubilt, mida on EAL teinud nez etapi heaks kordaminekuks, siis on vastuseks ka ilmselt "mitte midagi" või "vähe". üksiküritaja võib küll teatud edu saavutada, kuid kokkuvõttes võidakse tema edu kellegi kolmanda isiku saamatuse pärast ikkagi ära nullida.

PriitV, 28.07.2004 16:52
IRW, Aivar hakkab pika päeva peale juba tõele lähemale saama!
Kui vaja, siis sõidabki keegi järve, keegi keerab ennast katusele, keskid sõidavad kaks ringi külg-külje kõrval üksteist kogu aja julmalt rammides jne. Kommentaator udjab veel juurde, rahvas möirgab ja pappi tuleb. Täpselt, nagu pikamaajooksus makstakse kõvasti "jänestele", poksis kaotajale jne. , tuleb maksta võistluse "showmeestele". Eriti lihtne on see krossis, kus autod sellised mõlkis ja koledad niigi välja näevad. Rahvast ei huvita, kui tehniliselt täiuslik see showauto on. Üks võidab stardi, teine jõuab järgi, käib action. Mingil hetkel on need "showautod" kõik rajaääres ja edasi käib ehe võidusõit. Teinekord jälle teised mehed. Mõeldav on isegi see, et kõlavad nimed stardivad mingite suvaautodega teises autoklassis, teevad showd ja saavad selle eest äkki isegi raha? Esikohale sõidavad omas klassis.
Nagu poleks sportlik ... kuid täpselt nii käib asi näiteks wrestlingus. Ja publik on hullumas, ehe papp voolab.

vaade, 28.07.2004 16:53
to PriitV
see romurallit promovalt voldikult ju võisid lugeda mis toredaid etteasteid sel õhtul näha võib ja bänd laulab ja pidu hommikuni - see on ju ajaviite üritus, pidu ja pillerkaar.
Kui keegi väidab et rallikrossi Eesti meistrivõistlust tuleks nüüd moodsal ajal sõita mingil shõu ja tsirkuse õhtul, kus kross ei olekski päeva nael, siis eelistan vaikselt kiratsevat ilma publikuta fanaatikutele mõeldud üritust.
Taanis Rootsis Saksas, kus kross heal järjel, küll bändiga kedagi korssi vaatama ei meelitata. (Seal vist rahvaarv määrav, aga ikkagi...)

aivar, 28.07.2004 16:55
XXL ja PriitV - ma võin teile saata koopiad pressiteadetest, mille saatsin mai alguses laiali pea kõigile ajalehtedele. mis te arvate, palju neist avaldati? ajalehevärgiga olen ma piisavalt hästi kursis - hapukurgihooajal avaldatakse ka saapaviskamisest pikki reportaazhe, kui aga nn suure spordi uudismaterjali on piisavalt, siis visatakse su pressiteade prügikasti. nii et täiesti juhuse asi, kas pressiteade jõuab lehte või mitte.
väga palju sõltub ikka ajakirjaniku suvast ja lemmikalast. olen ise käinud aastate eest postimehes nuiamas (kolleegid ikkagi), et kirjutage kodanikust X artikkel - tõusev tulevikutäht on. siis ei tahetud asjast kuuldagi, ainult tänu tutvusele läks asi lehte. täna on ajakirjanikud selle mehe tsitaatide eest kasvõi nõus maksma, sest mees on midagi saavutanud.

aivar, 28.07.2004 16:57
PriitV, sind oleks nagu kaks tükki. korra ajad mõistlikku juttu ja siis jäla puhast jura.
Kirjutad: " Kui vaja, siis sõidabki keegi järve, keegi keerab ennast katusele, keskid sõidavad kaks ringi külg-külje kõrval üksteist kogu aja julmalt rammides jne. Kommentaator udjab veel juurde, rahvas möirgab ja pappi tuleb." ma ei oska muud küsida, kui et oled sa ikka kaine?

XXL, 28.07.2004 16:58
EAL koha pealt olen sinuga Aivar täitsa nõus, suht mõtetu organisatsioon.Ainus asi neil prioriteediks on, et saada korraldajatelt ja võislejatelt kiiresti kätte korraldus ja litsentsi tasud.
Momendil hakkab rallis toimuma meil nn. ECO liiga, oleks nagu ju EAL-i asi seda promoda , aga praeguse seisuga ei ole mina näinud ühtegi nende poolt välja antud paberit, ei juhendit, kuidas võistlus toimuma hakkab ja millistele tehnilistele tingimustele autod vastma peavad.Ainsad kohad kust ECO kohta lugeda võib on Viru ja Škoda rlli juhendid.
PriitV, kas Sinul ajakirjanikuna on ECO liiga kohta mingit ametlikku inffi?

veokas, 28.07.2004 17:00
näidake mulle see PriitV kätte. ma seon ta hea meelega autosse kinni ja sõidan sellega järve. ja sinna ta jäägugi.

vaade, 28.07.2004 17:07
to PriiV
kakoi wrestling krt, kui ainult selliste toredusega saab korraldada normaalset üritust ja voolav papp on primaarne, milleks siis neid tavalisi krossisõitjaid sinna segama on vaja??
Kergejõustikus ei tule rahvas "jänese" pärast võistlust vaatama, ikka sportlaste loomulikke ponnistusi ja võitlust tahet vaadatakse. Kui Eestis rallikrossil asjatundlik publik liiga väike on siis ühe ööga seda juurde ei võida, kuid paranemist on märgata.
Igatahes mingit libapromo ja pillerkaari küll ei taha.

XXL, 28.07.2004 17:07
mehed :) komentaaride järgi tundub, et me teeme rahvaralli artiklitele ära :)

aivar, 28.07.2004 17:15
eks meie tänane haukumine on ka tesatud määral nez-i promoks ja ilmselt pole selle vastu kellelgi midagi:)))

vaade, 28.07.2004 17:17
see kommentaaridesadu on nelja viie inimese töö, mis promo see nüüd ikka nii väga on

aivar, 28.07.2004 17:18
jah, tegelt on see foorumiteema, aga läks nagu läks. targemaks saime vähemalt - ja mul palgatöö puha tegemata:)

PriitV, 28.07.2004 17:28
Veokas, aivar jm. "tõsised" spordimehed. Te olete ÄKKI tähele pannud, et selline "kole asi", kui KAPITALISM on Eestisse jõudnud? Eriti käib see veokameeste kohta, kelle unelmate sõiduvahendite esimesed väljalasked usinasti 1949 aasta "kulakute-kapitalistide" küüditamistest osa võtsid. Äkki olete märganud, et kolhoose-sovhoose enam pole, DOSAAF on kadunud jne? Kui kapitalist annab välja raha, tahab ta vastu saada kaks korda rohkem raha. Jällegi simpel:) Seega on sõitjate asi kahekordne raha teenida. Kuidas seda teha - variante on mitu. Lihtsaim on tekitada show, see "maha müüa" ja järgmine kord on publikut juba kaks korda enam. Püüdke saada mõne üleriikliku päevalehe esikaanele vahetult enne mingit võistlust. No näiteks, et "Vasalemmas läksid see ja see kaklema."
Juures pilt "poksimatsist", kus tegelikult kiivrite taga on irvitavad näod. Aga kus alles poksivad... ja artikli lõpus veel eraldi sidebar järgmise võistluse toimumiskoha ning ajaga. Kus alles müüb.
Mis Te arvate, palju makstakse hokimeestele, kes ongi AINULT poksimise peal, hokit nad eriti mängida ei oska? Palju ja tüli norivad nad alati vastasvõistkonna tähtmängijatega. Lehed kirjutavad, sponsorreklaamid paistavad esikaantel ja sponsorid muudkui "käivad pappi" välja. Vaadake, see ongi kapitalism!
Muuseas, Gazooniga mind ei hirmuta, veel vähem ujumisega. Ahjaa, Sa F1 asju jälgid? Vaata, nädal tagasi "teatas" Button, et Shummi ei oska üldse sõita ja tema on Liivimaa parim ratsutaja. Pühapäeval enne poodiumile ronimist ajasid mehed pikalt OTSE KAAMERA EES juttu, patsutasid teineteist ja olid tavalised suurimad sõbrad. Aga miljonid nägid nende kombedel olevaid

aivar, 28.07.2004 17:34
kuule, PriitV, keegi pole sind palunud veokakrosse ega rallikrosse korraldama. mine ja mängi oma kiirendusega ning loril lõpp. sa ajad ikka tõesti uskumatult lolli juttu, õhtuleht ka ei kirjuta sellist pada. kui sa tõesti leiad lihtsameelseid, kes sinu poolt pakutud "kaklust" naudivad, siis lase käia. aga meid ära sellesse sega, olgu me siis nii "sportlased" kui tahes.

Tanel, 28.07.2004 17:38
to PriitV

Ära palun aja nii lolli juttu. Ma olen mänginud jäähokki 17 aastat, ja selles mängus pole küll mingit show pärast kaklemist, on olnud mänge kus on pidanud ka sekkuma politsei aga see selleks, ja kui sa pidasid silmas NHLi siis ka seal ei kakelda show pärast. Kaklused on NHLi väga valus teema, mille üle organisatsioon tõsiselt pead murrab. Aga paistab et sa PriitV oled tõsine teadja mees, aga kahjuks on su väljapakutd varjandid nii rumald(eriti viimane) et tõesti tekib kahtlus kas Sa kaine oled. Sellest et näiteks krossi vaatama minna selleärast kas keegi omavahel kaklema läheb on küll ikka täis idiootsus. Kui kaklust tahad näha siis mine poksi vaatama või mõnada muud võitluskunsti, või mine mõni reedeõhtu kuhugi vanalinna baari/ööklubise ja aja samalolli juttu nagu siis siis on kindel et saad ka ise kakluses osaleda!!

Tanel, 28.07.2004 17:40
ps PriitV uuri natuke kes hokki toetavad ja seal asju ajavad siis mõtle natuke kus ja kuidas raha saadakse. Aga noh see ei puutu teemasse, lihtsalt huvipärast.

Mati, 28.07.2004 17:40
Tegelikult keegi tõi välja kurva ja õige tõsiasja: Mättikud ise sõidavad ja korraldavad. Kahte asja ei ole võimalik tegelikult korraga teha, aga müts maha meeste ees, sest kui nemad ei teeks, siis ei teeks keegi. Kõik Eesti korraldajad on otsaga ka ise sõitjad ja korraldavad pigem selleks, et ise ka sõita saaks. Olen ise korraldamise telgitaguseid näinud ja tean, et krossi korraldades saab tulla plussi, kuid see ei ole selline summa, mille pärast keegi mees metsast tuleb ja korraldab selleks, et endale tulu teenida - ikka tehakse põhimõttel, et "kui mina ei tee, siis kes veel teeb". Eesti autosport elab entusiastide najal ja kuigi vahel jääb mulje, et EALi eesmärk on autosport suretada, siis õnneks see veel nii läinud ei ole. Üleskutse pealtvaatajatele: kui leiate, et võistlus oli õnnestunud, siis tänage korraldajat - see teeb tal tuju heaks ja järgmine aasta teeb ta veel parema ürituse. Peale selle on palju pealtvaatajaid (kahjuks valdavalt tulevad nad kohale uhkete jeepude või muude uute autodega), kes leiavad, et 50kr pileti eest maksta on palju ja otsivad metsateid, et saada ilma piletita. Vat sellised mehed tõmmaks oksa, tegelt ka :)

veokas, 28.07.2004 17:45
vot ei tulnud selle pealegi, et bagimees Tiidebergile kakluse eest antud aastane disklaff oli liialdus ja tegelikult pidanuks meest "show" eest hoopis premeerima. ja samamoodi pidanuks Tammemägile lisaks disklafile eelmise aasta Vasalemma peale plaksutama, sest see oli ikka tõesti "show", kui Parkeri Kalju üle nina lepikusse lendas.
PriitV võib küll autodest, eriti kiirenduse autodest üht teist teada, aga sõitjate arusaamadest pole tal küll õrna aimu. täielik rullnoka mõtteviis.

aivar, 28.07.2004 17:51
PriitV, pärast tänast ei suuda ma küll sinu kirjutatud artikleid AutoLehes enam tõsiselt võtta. ilmselt on need kõik "showd" ja vahtu täis, sest sinu elufilosoofia on ju ainult "peaasi et müüks".

 

| 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 |
Artikli juurde
29.04.2024
Eesti rallikrossisõitjad saavutasid Eesti ja Balti sarja avaetapil viis esikohta
Artikli juurde
02.05.2024
Lääneranniku rallile registreerimine on täies hoos
Artikli juurde
02.05.2024
Eestlased võistlevad Kanaaridel Euroopa meistrisarja etapil
Uudiste arhiiv
Artikli juurde
Subaru Forester 2,0 XE
Varasemad ülevaated
26.10.2023
Tootmiskombinaat Vihur (0)
09.10.2023
Saaremaa ralli 2023 (0)
19.09.2023
Lõuna-Eesti rahvaralli 16.09.23 (0)
Viimati lisatud albumid
Viimati uuendatud albumid
03.05.2024 14:22
Est Rx 1. Etapp Raassilla (1)
14.04.2024 13:09
Tarvastu karikas 2024/3.etapp (0)
31.03.2024 08:00
Kehala karikas 2024. 1.Etapp VIDEO (0)
18.02.2024 20:21
Vidzemes Talvekarikas 2024 (1)
18.02.2024 07:49
Rahvaralli " Koeru talv 24" (0)
Vaata foorumiteemasid
 
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia