Kliki siia Kliki siia
Kas MM-sarja uus punktiarvestus teeb rallid põnevamaks?
Vasta | Tulemus
Saada teade
Partnerid
www.veoautodevaruosad.com
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia
rallifotod.eu
 
 
 
rally.ee
30. aprill 2006 23:40
Tagasi
Trüki lehekülg

Võru linnas peeti rahvasprindi karikasarja etapp

Kommentaare lisatud: 80

 

  Sorteeritud esimestena: UuemadSorteeri VanemadSorteeri
 
| 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 |
 
rullnox, 02.05.2006 13:49
tervitused mittenurisejatele, tegelikult on asi nii, et korraldajad ikkagi võidavad, peale neid jamasid on kaotada vaid mõned tehtud autodega poodiumijahtijad, kuid nende asemele soovib tulla terve armee pühapäeva rahvasportlasi, tee vabaks ja veel karmimat kontrolli!

to sirts
ühtegi micrat küll tee peal tähele ei pannud, kui koduteel maanteel sirgel mööda pürstisin.

tänavaauto, 02.05.2006 13:30
100% Sirtsuga nõus! Ja väga hea sprint oli, rada ning korraldus super. Mulle kirjutati ka tehnilise kaardi peale punkt, millega pidin korduvalt käima, aga sain asja korda ja tehnilise tehtud. Tänud korraldajatele ning rahvasportlastele nii palju, et kohtume jälle.

to sirts, 02.05.2006 13:26
tubli. minu meelest oli kah kõik ok ja rada huvitav ja võistlus sujus ilma tõrgeteta ja seisakuteta. rahvaspordi saarjades peaks tegema veel ühe klassi ja oleks probleem lahendatud. loodavaks klassiks peaks olema protestijatest vingujate ja petturitte klass

ja kui keegi sinu kallal võtma julgeb hakata siis mina olen küll sinu poolel. tubli et julgete välja öelda asju mida enamus ei julge

sirts, 02.05.2006 12:54
JÄTK
.... sest üldjoontes oleme õigel teel.
Tahtsin kirjutada suhtumisest rahvaralluritesse, keegi siin puudutas teemat.
Ka siin tuleks endale aru anda, et suhtumise me kujundame kõigisse meisse ikka ise. Rahvarallide ajal prügi autoaknast otse kellegi hooviväravasse mahaloopimine on ju normaalne?! Rääkimata teeäärtest. Kõik ju ootavad meid taas, et pärast jälle meie järele koristada. Ja peale võistlusi koju sõites meeletult kihutada kleepsutatud autodega ja näidata, kui kõvad me tegelikult oleme on ju ka normaalne? Eriti oluline on tee peal Micrast mööda saada, et kui võistlustel ei õnnestunud, panen sirge peal gaasi põhja ja näitan, kes on tegelikult Liivimaa parim ratsutaja! Ja see, et peale ükskõik millist võistlust keegi kogu aeg viriseb, on ju jällegi täitsa normaalne! On vist ikka, mille üle meil kõigil mõelda!
Tegelikult näitabki eeltoodu suhtumist. Alati on millegipärast inimesi, kes ei taha aru saada kehtestatud reeglitest (ka mittekirjutamata , kuid üldtunnustatutest) ja eiravad neid teadlikult.
Nii et jõudu ja edu kõigile! Mul on küll olnud hea meel ja mõnus Teiega aastaid koos sõita, kahju kui me omavahel kraaklema hakkame. Ja mul ei ole ausa kaotuse kohta ka kunagi midagi öelda. Olgem siis üksteise suhtes ka ausad!
Nüüd võite minu kallal võtma hakata!
Aitäh nendele ikkagi, kes meiega viitsivad jamada ja kohtumiseni!

gunars, 02.05.2006 12:45
mina ei ütle samuti ühtegi halba sõna ei tehnilise ega ka korralduse kohta...käisin samuti kustutiga 2 korda tehnilises ja asi sai korda...küsin ka et kas järgmisteks kordadeks on auto kohta ettepanekuid mida võiks muuta ja sain häid soovitusi ning teen need muudatused Rapla sõiduks ära. tänud veelokord korraldajatele ja rajameistritele huvitava ja nauditava raja eest mille esimene läbimine küll mul kraavis lõppes ja ähvardas peaagu kogu sõidu nurjata aga õnnelik õnnetus :D nagu öeldakse....kui kiiresti sõita ei suuda siis peab pealtvaatajatele vähemalt midagi pakkuma:D:D

Sirts, 02.05.2006 12:29
Tere kõigile!

Loen siin ja mõtlen, et ega osad inimesed üldse ei anna aru, mida kommidesse sisse plõksida.
Mul läheb praegu 6.hooaeg ja olen kõrvalt näinud kogu "arengut", mis rahvarallis ja -sprindis on toimunud.On ka viimane aeg hakata mingitki korda looma. Ja otse loomulikult see kellelegile ei meeldi. Elus on väga lihtne- toimivad teatud reeglid, millest tuleb kinni pidada ja enamik seda teebki. Kellele ei sobi need reeglid, see teeb endale ise võistlused ja võistlebki seal!
Kui me sõidame tänavasõiduautodega, siis selgitage, mida tähendab ütlemine: "a'la keegi ehitas aasta aega endale autot?". Minu arusaamist mööda sõidan ma lihtsalt igapäevase autoga sprindile, tõsi küll, vahel vahetan rehve.
Rääkisin pühapäeval pikalt korraldajatega ning selline vingumine ja kisa meie poolt võtab varsti igasuguse võistluse korraldamise tahtmise ära. Nad väitsidki, et suures rallis sellist asja ei ole, et keegi soovib tõlgendada teatud punkte oma äranägemist mööda. Reeglid on teada ja neid aktsepteeritakse. Ja kui keegi patustab, teab ta seda reeglina isegi.
Kui meil rõhutati veel eraldi bülletääniga, et tuleb kõva kontroll, siis nii oligi. Ma ei tahaks kommenteerida igat mahavõetut isiklikult ja kindlasti mitte ei protestitud inimeste vaid autode vastu. Aga vahel on küll selline tunne, et peale Micra pole seal enam ühtegi tava tänavasõiduautot. Sorry kui kellelegi liiga tegin, aga oma autosid ma lihtsalt tean!
Julgen ja tahan sõna sekka öelda, sest P ma võitsin puhtalt sõiduga. Ka mina käisin 3x tehnilises metallvitste pärast.
Mina tahan korraldajaid tänada hea orgunni eest ja soovida rahulikku närvi vastu pidada, sest üldjoontes o

tulemused, 02.05.2006 12:23
http://www.motorsport.ee/s.php?op=6&re=11

välja arvatud 2WD-B :-(

ARK, 02.05.2006 12:08
täielikult õiglane asi veel polnud aga loodame ehk aasta lõpuks lahenevad probleemid ja järgmine aasta uued tehnilised tingimused ja hakkame otsast peale. Jõudu seaduste väänajatele, miks ei võiks asi vastata ARK teh. punkti nõuetele või siis liikluseadusele ei oleks seda jama. Väljalasked enamikul valed, järgmine kord võiks seda ka kontrollia. Edu reformimisega ja tehke seda õiglaselt.

......, 02.05.2006 11:16
KUST TULEMUSED LEIAB

Andrus, 02.05.2006 10:29
Tere kõigile, sõit oli väga väga hästi organiseeritud. Peale teist ringi sain küll diklaffi aga tunnistan, et olen ise süüdi, kuna juhi turvavöö ei toiminud oleksin võinud ise minna luba küsima, et traksidega sõita. Pole sellel tehnilisel komisjonil hääda midagi, teevad oma tööd tõsiselt ja eks reeglid selleks ongi, et neist kinni pidada! Edu

RaivoR, 02.05.2006 10:22
To to osaleja
Tõesti ei ole kirjas midagi kiledest, samas on öeldud: tuuleklaasi läbipaistvus juhi vaateväljas peab olema vähemalt 75%, v.a DOT tähisega tuuleklaas või enne 1985. a valmistatud sõiduki tuuleklaas, mille läbipaistvus juhi vaateväljas peab olema vähemalt 70%. On juhuseid kus politsei on nõudnud kile eemaldamist tuuleklaasilt. Täna otsustas tehniline lubada, järgmine võistlus võib mitte lubada. Tegemist on tõlgendamisega ja inimese hetke emotsiooniga.
Teeks ettepaneku, enne järgmist võistlust, teostada täiendav tehniline vabatahtlikele, et ei oleks vajalik kärutada teise Eesti otsa ja tagasi oma lõbuks. Statoil elab ilma selle rahata ka suhteliselt hästi.

to PriitV, 02.05.2006 10:21
sina ära hakka siin jälle lõugu lõksutama ja parastama. Me teame kõik, mida sa rahvaralluritest kui tseetakärbeste ajudega rahvast arvad. Istu aga oma romude otsas ja ole õnnelik, ära topi nina sinna, kuhu see ei kuulu.

PriitV, 02.05.2006 10:06
Oh rõõmu ja õnne. Küsin veelkord: KAUA Te inimesed ennast mõnitada lasete??? KAhe seltsimehe poolt suvaline reeglistik ja veel suvalisem tõlgendamine, oojaa. Muidugi teeb jällegi mulle "suurt rõõmu" Martin "Ognedušitel" Toomi suur tarkus tulekustutusvahendite valdkonnas. Ja kas Silver Kütt on saanud liignime "Tahavaatepeegel"??? Äkki vaataksid seltsimehed ikka kõigepelt kodus esikus peeglisse...
Kuigi asja algne mõte oli turvapuuridega rögisevate pushkade keelustamine, siis "polutšiilas kak vsegda" - ajuhiiglased lasti reeglite kallale ja keerati asi puhta peesse.
Ahjaa, ärge hakake siin "ametinimetuse" pärast karjuma!!! Härrad sõidavad klubivõidusõitu ja teevad härrasmehelikke kokkuleppeid. Seltsimehed on need, kes elavad põhimõttel "keelan, käsen, poon ja lasen". Nagu tuntud Prantsuse punane Bernie...

virisejatele, 02.05.2006 09:24
väga õige et kõike kontrollitakse, reeglid on ju ometi täitmiseks mitte niisama paberi kulutamiseks kirjutatud!? Tehke oma autosid korda parem sel ajal mis te siin vingute, see virisemine siin ei muuda ju mitte midagi...

rait, 02.05.2006 08:29
sprint oli väga hea ja mõnus ja sõit sujus tõrgeteta. virisejad vaadaku iseenese peeglisse pigem ja ärgu lasku emotsioonidel lennata. saan aru et tuul oli kõva ja see lennutas ehk tõesti emotsioone :)

hehe!, 01.05.2006 23:54
Olen kuulnud selle sprindi kohta väga palju ja se mis seal oli, ei ole normaalne! liig mis liig! niipalju ple mõtet norida,nt kollo peeglid. se on naeruvääristav.

to osaleja, 01.05.2006 23:30
Hästi, võtame su kirjeldatud punkti 2.5.6, millega lubatakse akendel kasutada kilesid, mis on vastavuses kehtiva liiklusseadusega. Tee liiklusseadus lahti ja sa üllatud, seal ei ole kiledest sõnagi! Ka puudub vastav märge mootorsõiduki ja selle haagise tehnoseisundile ja varustusele esitatavad nõuete loetelus, mis pole aga liiklusseadus. LS § 13 lg 1 sisaldub tõepoolest viide tehnonõuetele, aga ka seal (Kood 607) ei ole kiledest ridagi. Jõudu jauramisel!

marko, 01.05.2006 19:39
2006a tehnilistes tingimustes on kirjas, et tulekustuti peab olema kahe metall vitsaga kinnitatud

osaleia, 01.05.2006 17:58
mis ma sellest aastaraamatust otsin, loen tehnilisi tingimusi, kus on selges eesti keeles kirjutatud punktis 2.5.6 ja tehno ülevaatusel pole see lubatud.

ka osaleia, 01.05.2006 17:54
tulekustutaja kinnitustega teeniti ka hästi pappi,
tehke ka tehnilisega koostöd ja mõelge mingi asi välja, mis müüks hästi!

 

| 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 |
Artikli juurde
07.05.2024
Kuue aasta tagune aprillinali saab tõeks ja veoautokross naaseb sünnikohta
Artikli juurde
07.05.2024
Ott Tänak ja Martin Järveoja asuvad Portugalis püüdma poodiumikohta
Uudiste arhiiv
Artikli juurde
Subaru Forester 2,0 XE
Varasemad ülevaated
26.10.2023
Tootmiskombinaat Vihur (0)
09.10.2023
Saaremaa ralli 2023 (0)
19.09.2023
Lõuna-Eesti rahvaralli 16.09.23 (0)
Viimati lisatud albumid
Viimati uuendatud albumid
06.05.2024 08:00
Latvian-Lithuanian Rallycross Championship 2024 (0)
03.05.2024 14:22
Est Rx 1. Etapp Raassilla (1)
14.04.2024 13:09
Tarvastu karikas 2024/3.etapp (0)
31.03.2024 08:00
Kehala karikas 2024. 1.Etapp VIDEO (0)
18.02.2024 20:21
Vidzemes Talvekarikas 2024 (1)
Vaata foorumiteemasid
 
Kliki siia
Kliki siia
Kliki siia